Optimum No Rinse 236 ml

Optimum No Rinse 236 ml

€ 10,21
Excl. BTW: € 8,44
Model: ONR236
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

No Rinse™ Wash & Shine (ONR) Version 2012 We hadden bij het autowassen geen andere keuze, afspuiten, wassen, afspuiten en drogen, of een rit van minimaal een half uur naar de wasstraat. Optimum biedt nu de oplossing met No Rinse™-technologie, een product dat niet alleen intens reinigt, maar dit ook nog eens doet op een milieuvriendelijke wijze, door het lage waterverbruik. Optimum No Rinse™ Wash & Shine is de technologisch meest geavanceerde auto reiniger op dit moment, waar slechts 5 tot 10 liter water bij nodig is. Spoelen is passe, want dit product creëert geen schuim en laat geen zeepresten (waterspots)na. Dit unieke product bevat speciale polymeren, die de binding aangaan met de was, als een tweede huid op de lak en vult de beschermlaag aan in de strijd tegen vuil. Deze beschermende laag is hoger en gladder als die die wordt bereikt met de traditionele "normale" shampoo of wasmethodes. Deze wasmethode is tot nu toe is de veiligste en het vriendelijkst voor de lak. Optimum No Rinse™ Wash & Shine laat ook een mooi glanzend oppervlak achter. U wast efficiënter, ongeacht de locatie, en u kunt uw auto altijd wassen op elke gewenste plek of moment. Ook in de koude wintermaanden heeft u met Optimum No Rinse™ het voordeel dat u uw auto in de garage kunt wassen. Optimum No Rinse™ kunt u gebruiken om motorfietsen, campers, boten of vliegtuigen te wassen.

Mix tot ongeveer 30ml van Optimum No Rinse™, elk in twee emmers, elk met ongeveer 5 liter water. Hierbij wordt de twee emmer methode aanbevolen voor een beter en effectiever wasresultaat. Voor het drogen van de auto adviseren wij de Aqua Dominus droogdoek.

Voor de afwerking kunt u Opti-Seal en Optimum Car Wax gebruiken. Klik hier voor een Optimum No Rinse Demo Optimum Forum USA Levering: Optimum No Rinse™ Wash & Shine 236ml

Verdun 15ml per liter water voor het maken van een lubricant
Verdun 60ml per liter water voor het maken van een quick detailer

 

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Bekijk ook...

Contact

  • +31 (0) 74357 7679
  • info@optimumcarcare.nl

Twitter

Facebook