Optimum Hyper Spray Compound 535ml

Optimum Hyper Spray Compound 535ml

€ 43,75
Excl. BTW: € 36,16
Model: OHS535
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Optimum Hyper Spray Compound is de eerste en enige spray compound op de markt. Het is een zeer "natte" compound, waardoor het een lange verwerktijd heeft en gemakkelijk te verspreiden is over het oppervlak. Foam- of wolpads glijden gewoon moeiteloos over het oppervlak op de natte filmlaag! En uniek is dat je kunt blijven werken met de filmlaag tot dat het resultaat behaald is, u zult in staat zijn om alle defecten te verwijderen met een minimale hoeveelheid compound.

Optimum Hyper Spray Compound is gemakkelijk af te vegen met de optimum microfiber towel. Optimum Hyper Spray Compound produceert geen stof!
Erg simpel schoon, snel en eenvoudig werken.

De spray formule stelt u in staat om de gehele pad te voorzien van compound met slechts een paar sprays. Wanneer de gehele pad is voorzien van compound, loop je na genoeg geen risico op droog polijsten van het oppervlak. Geen droge restanten betekent geen stof! Op deze manier is Optimale Hyper Spray Compound in staat is om een zeer gladde afwerking achter te laten, het is zelfs krachtig genoeg om
1500 grit krassen te verwijderen!

De spray toepassing van Optimum Hyper Spray Compound elimineert ook tijd die je besteed aan de verspreiding van de coumpound over de verf en pad voordat je zelfs tot polijsten over kunt gaan. Erg simpel gewoon sprayen het op de pad en beginnen polijsten, tot het resultaat behaald is.

Het is in grote lijnen de pad die bepaald wat er gebeurd, gebruike een wol pad en je krijgt een hoge cuttingsgraad, deze zal verlagen wanneer een je een foampad gaat gebruiken. Het aller grootste voordeel is de verdeling van het product over de pad, en de tijd die je door kunt cutten zonder dat het product oplost.
Dit laatste resulteerd weer een enorme tijd- en productwinst binnen uw poets- detailbedrijf.


Als professionele verwerker bespaard u zowel tijd (is geld) als geld met dit product. 

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Contact

  • +31 (0) 74357 7679
  • info@optimumcarcare.nl

Twitter

Facebook