Optimum Hyper Spray Polish 535ml

Optimum Hyper Spray Polish 535ml

€ 36,46
Excl. BTW: € 30,13
Model: OHS535
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Optimum Hyper Spray Polish is ontworpen als een finishing polish, maar het gedraagt zich agressief in combinatie met een meer agressieve pad zoals wol. Optimum Hyper Spray Polish heeft het cuttinggraad ergens tussen een finishing polish en een lichte compound, afhankelijk van de gekozen pad.

Optimum Hyper Spray Polish bevat een combinatie van super micro schuurmiddelen (die de hele cyclus aanwezig blijven) en verminderende schuurmiddelen (die oplossen tijdens de cyclus). Deze gecombineerde technologie maakt het mogelijk Optimale Hyper Spray Polish zo lang te laten cutten als nodig is om vlekken te verwijderen terwijl de afwerking nog steeds glad en glanzend blijft.

Net als alle andere producten van OPT is Optimum Hyper Spray Polish zeer eenvoudig te gebruiken. De spray applicatie minimaliseert de kans op overbelasting of gommen van de pad, en het bevordert een uniforme toepassing. Optimale Hyper Spray Polish kan gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige Optimum microfiber towel. Gebruik het binnen of in de schaduw om uitstekende resultaten te bereiken.

Als professionele verwerker bespaard u zowel tijd (is geld) als geld met dit product. 

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Contact

  • +31 (0) 74357 7679
  • info@optimumcarcare.nl

Twitter

Facebook