Optimum No Rinse Wash & Wax 236 ml

Optimum No Rinse Wash & Wax 236 ml

€ 11,77
Excl. BTW: € 9,73
Model: ONRWW236
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

No Rinse Wash & Wax is een nieuw product van Optimum Polymer Technologies. Het is ze gelukt om hun bekende No Rinse Wash & Shine te combineren met de UV protectors en carnauba wax.. Dit heeft geresulteerd in een product dat het gemak van een water arme wasbeurt combineert met de bescherming van UV remmers en hoogwaardige carnauba wax. Voertuigen die regelmatig worden gewassen met Optimum No Rinse Wash & Wax zijn beschermd tegen alles wat de natuur ze te bieden heeft. Het is perfect als je bijvoorbeeld in een appartement woont en geen toegang hebt tot een waterslang, of als het buiten te koud is, aangezien een behandeling maar een relatief kleine hoeveelheid water nodig heeft en in uw eigen garage kan worden gedaan. Daarnaast is de Optimum No Rinse Wash & Wax ook nog eens water oplosbaar en biologisch afbreekbaar.

Hoe werkt het?

Mix tot ongeveer 30ml van Optimum No Rinse, elk in twee emmers, elk met ongeveer 5 liter water. Hierbij wordt de twee emmer methode aanbevolen voor een beter en effectiever wasresultaat als het voertuig erg vuil is. Voor het drogen van de auto adviseren wij de Aqua Dominus droogdoek.


Tip: Indien het voertuig extreem vuil is, spray deze delen in met een oplossing van Opti-Clean en laat dit even inwerken.

De extreme vervuiling zal snel losweken en kunt u veilig verder gaan met de wasbeurt.

Optimum No Rinse Wash & Wax is beschikbaar in 236 ml, 950 ml en 3800 ml

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Contact

  • +31 (0) 74357 7679
  • info@optimumcarcare.nl

Twitter

Facebook